Relax-4U
Beukstraat 70
3812 MK Amersfoort
033 - 88 76 398

Reiki

 

Met Reiki kunnen wij problemen in het hier en nu verbeteren maar ook opgelopen trauma's die u in het verleden heeft opgelopen kunnen wij wegnemen.

Staat u bijvoorbeeld voor een examen en/of bent u erg gespannen voor een komende gebeurtenis, ook dan kunnen wij u helpen met Reiki.

Indien nodig kunnen wij met Reiki en onze magnetiserende vermogens, zonder gebruik te maken van wierook en/of Sali, uw hele huis verschonen van negatieve energie en indentiteiten.
Informeer bij ons naar de mogelijkheden en de kosten.

 

Wat is Reiki en wat betekend de naam?

Al vele duizenden jaren wordt genezing door handoplegging beschreven in diversen culturen zoals bij de oude Romeinen, oude Grieken, Maya's en in veel Aziatische landen.

Reiki is één van de methodes waar met handoplegging gewerkt wordt om het lichaam te stimuleren zichzelf te genezen.

Reiki betekend:
- Universele of onbegrensde (Rei)
- Levensenergie (Ki).

Levensenergie is vertaald naar het Japans "Ki".
Levensenergie is vertaald naar het Chinees "Chi".

Reiki lijkt voor leken erg veel op Magnetiseren.
Bij Reiki gebruikt de therapeut de Reiki energie uit het Universum en een aantal symbolen.
Bij Magnetisereen worden symbolen niet gebruikt en gebruikt de therapeut alleen de energie van de Universum.
In beide gevallen gebruikt de therapeut dus niet zijn eigen energie maar geeft hij energie door aan de cliënt. Sterker nog, net als bij goed Magnetiseren, krijgt de therapeut ook bij Reiki steeds meer energie tijdens en na de behandeling.

De werking van Reiki wordt al sinds de 19de eeuw onderzocht en beschreven door de grondlegger van Reiki, dhr. Mikao Usui (geboren op 15 augustus 1865 te Yago, Japan).

Maar Reiki is waarschijnlijk al vele honderden jaren oud en is een vaak gebruikte genezingsmethode in oosterse landen zoals Japan, China en Indonesië. Maar van behandelingen met handopleggingen zijn al tekeningen gevonden die duizenden jaren voor onze jaartelling gemaakt zijn.

Door middel op handoplegging wordt bij u de levensenergie (Chi / Ki) geactiveerd of geremd om beter te functioneren en uw lichaam en geest te stimuleren om zelf te genezen.

De klachten die met Reiki behandeld kunnen worden zijn bij mensen en dieren van allerlei aard en kunnen zowel van psychische als lichamelijke aard zijn. Alle mensen, dieren en planten kunnen behandeld worden met Reiki.

Tijdens en/of na de behandeling voelt u zich echt een heel ander mens.
Maar zoals bij vele van onze massages en therapieën, kan ook bij Reiki de klachten in eerste instantie even verergen. Maar al heel snel gaat u verbetering merken.