Relax-4U
Beukstraat 70
3812 MK Amersfoort
033 - 88 76 398

Wie is Gert van Beek
Plus de geschiedenis tot ontstaan van Relax-4u

Gert van Beek,
Ik ben de eigenaar van Relax-4u en geboren op zaterdag 5 augustus 1961 te Amersfoort, Nederland, om 23:15 uur. Van sterrenbeeld ben ik dus een Leeuw en in de Chinese horoscoop ben ik een Os. Ik ben dus eerlijk, recht door zee en neem snel de leiding. Verder ben ik flexibel, oprecht en een flinke doorzetter. Opgeven is bij mij dus geen optie. Het magnetiseren kende mijn moeder ook en haar vader kende het en de oma van mijn moeder kende magnetiseren. Daarmee ben ik een vierde-lijns magnetiseur.


De geschiedenis van Gert van Beek en Relax-4u.
Zolang als ik weet, heb ik paranormale gaven zoals magnetiseren, helderziendheid en heldervoelendheid.
Volgens mijn ouders had ik als kind al vooruitziende uitlatingen en gevoelens en wist ik vooraf vaak precies wat er ging gebeuren en als ik mijn handen op iemand legde met pijn, werd de pijn minder of verdween.
Ik vind dit verschijnsel normaal en dacht dat iedereen dat had.
Later verbaasde ik me vaak dat andere mensen dat dus niet hadden.

In de familie uit mijn moederslijn zijn er heel veel mensen die helderziend en/of heldervoelend zijn en genezende handen hebben. Ook mijn moeder was helderziend en heldervoelend.

Zelf sta ik er altijd weer verbaast van te kijken wat er allemaal gebeurd als ik mijn handen op het lichaam van iemand legt.
Mijn hele leven staat in het teken van zieke en gewonden mensen helpen.
Behalve de oprichter van Relax-4u, ben ik de oprichter van De Eerstehulp-express.
Al sinds 2002 ben ik docent in (Spoedeisende) eerstehulp en BHV (BedrijfsHulpVerlening) en dinds 2012 ben ik Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut.

Sinds 1984 ben ik lid van het evenemententeam van Sint Joris (de EHBO-vereniging uit Amersfoort waar ik sinds 1982 lid van ben en sinds 1996 de herhalingslessen verzorgt).

In het evenemententeam van Sint Joris doe ik nog steeds erg veel ervaring op tijdens grote dance-party's, de marathon van Amersfoort en veel andere grote (sport)evenementen. Bij deze evenementen zijn er altijd veel ongevallen, letsels, (acute) ziekten en moet er soms onder zware omstandigheden een diagnose gemaakt worden en/of behandeld worden.

Sinds januari 2012 sta ik met een aantal medewerkers die, net als ik ook paranormale en genezende gaven hebben, regelmatig op de beurzen van de Paraview en op Pasar Malams.

Op deze beurzen, maar ook op de praktijk in Amersfoort, maken wij hele mooie dingen mee. Zowel op de beurzen als op de praktijk ontvangen wij mensen die al jaren met pijn en/of vragen rondlopen zonder dat er iemand of een arts is die hen kan of wil helpen.
Met onze helende handen kunnen wij heel vaak helpen, bijstaan, verbeteren en soms zelfs genezen.


Wat mij in het verleden overkwam waardoor ik met Relax-4u begon.
Toen ik 19 jaar was kreeg ik mijn eerste spirituele ervaring die ik me nog kan herinneren.
Op een maandagochtend reed ik in november 1980 met mijn 10 dagen oude auto om 5:30 uur vanuit Amersfoort naar mijn werk (een speciaal bakkerij) in Soest.
Een ritje van circa 20 minuten. In Soest zag ik ineens in een flits een witte auto van rechts op me af komen die zich in de rechter flank van mijn auto boorde. Ik zag het in een flits voor me gebeuren. Maar ik deed er destijds helaas niets mee. Maar na een kleine 50 meter door gereden te hebben kwam er vanaf de rechterkant een witte auto uit een uitrit van een huis de straat op stormen en boorde zich in de rechter flank van mijn auto. Helaas was dat geen flits maar de keiharde werkelijkheid. Mijn splinter nieuwe auto was bijna totaallos en ik had pijn in mijn hoofd. Had ik op de flits (lees: visioen) gereageerd en geremd, had ik dat ongeluk misschien kunnen voorkomen. Maar ja, dat is achteraf.

Daarna heb ik vaker van dat soort verschijnselen en gevoelens gehad.
Zo was ik rond 5:30 uur in de ochtend bijna altijd de eerste op mijn werk en dan moest ik naar binnen door een smalle donkere gang met aan de ene zijde kasten en de andere zijde een muur met een deur.
Die gang kende ik niet anders. Toen ik daar een paar jaar werkte zag ik ineens, links voor me in die gang, een beeld van een oudere man die zich had opgehangen boven een badkuip. Bang wordt ik niet van dit soort beelden omdat ik weet dat een identiteit mij geen kwaad kan doen mits ik dat zelf niet toe laat. Na een aantal keren dat ik dat beeld zag, vertelde ik het toch maar aan mijn collega's en mijn werkgever. Zij waren de nuchterheid zelve en moesten erg lachen. Zij geloven niet in spirituele dingen en zij wisten dat ik er wel in geloofde en er niet bang voor was. Maar toen ik de badkuip en de man die ik zag hangen tot in detail ging beschrijven, verging bij hun het lachen wel. Alles wat ik vertelde klopte. Ook de kleding die ik beschreef. Het bleek de kleding te zijn die de man droeg toen hij zich ophing en waar hij ook in begraven is. Na de begrafenis was de badkamer direct verwijderd.

Maar er waren twee dingen die mijn collega's en werkgever zeer verbaasde.

Ten eerste; werkte ik niet in de plaats waar ik woonde. Hart van Nederland bestond nog niet en de kranten waren ook niet dat wat zij nu zijn. Van Pc's en/of internet had men in die tijd nog niet of nauwelijks gehoord.
Ten tweede, in de tijd dat de man zich ophing, zou het nog jaren duren voordat ik geboren zou worden.

Op mijn werk was er ook nooit over gesproken. Voor iedereen dus een raadsel hoe ik dit allemaal kon weten.

In 2006 kwam mijn vader te overlijden aan galblaaskanker. Binnen een half jaar was hij veranderd van een flinke sterke man van rond de 90 kilo naar een mens die erg zwak was van amper nog 39 kilo woog. Drie dagen en twee nachten heb ik onafgebroken aan zijn sterfbed gezeten zonder te slapen. Ik was dan ook de enige die erbij was toen mijn vader op maandagochtend 7 juli 2006 om 1:03 uur in de nacht rustig zijn laatste adem uitblies.
Vanaf dat moment heb ik in de nacht in mijn slaapkamer heel vaak dat er een koude wind over dat deel van gezicht blaast. Soms heb ik het ook overdag. In de nacht zijn alle deuren en ramen bij ons dicht. Als ik door het koude weer helemaal onder de dekens ligt en alleen mijn neus buiten de lakens laat steken, voel ik die koude wind nog van mijn kin naar mijn derde oog Chakra gaan. Ik weet gewoon dat het mijn vader is die over mij waakt. Heel vaak zijn de eveneens overleden broer van mijn vader en een overleden broer van mijn moeder er ook bij. Ook een overleden nicht van mij is er vaak.

Op de Paraview beurzen en Pasar Malams zijn zij er ook vaak bij in onze stand om ons bij te staan. Ook in onze praktijk zijn zij vaak van de partij om ons bij te staan. Bij leven waren mijn vader en zijn broer onafscheidelijk. Nu na het overlijden van beide zijn ze nog onafscheidelijk. Mijn vader was vroeger ook al met medische zaken bezig. Als ik voor de EHBO-vereniging wedstrijdteams thuis trainde voor de Nederlandse kampioenschappen EHBO, zat mijn vader altijd eerste rang. Dat is nu niet anders. Als wij aan het behandelen zijn, laat hij ons wel weten of wij het goed doen en/of wat we het anders moeten doen.

Eind jaren 90 kreeg ik op een Paravisie beurs te horen; Ooit zal jij naast me staan op een beurs.
Jij heb zoveel grote en sterke gaven. Doe met al die gaven iets. Je bent heel egoïstisch als jij niemand ermee helpt. "Jij heb heel veel en hele sterke gaven om mensen te helpen, Doe er iets mee" Was haar zeer duidelijke en doordringende boodschap. Omdat ik het destijds erg druk had met lesgeven op de EHBO-vereniging en het oprichten van De Eerstehulp-express, lachte ik maar wat en deed er verder niets mee. Zo egoïstisch.

Maar in februari 2012 kwam daar plotseling keihard verandering in.
Bij mij werden toen, letterlijk, mijn ogen open geslagen. En die doorbraak deed mij beseffen dat ik inderdaad iets met mijn gaven moest gaan doen. En wel heel snel ook.

Wat gebeurde er in februari 2012?
Via Facebook kreeg ik een aanvraag om vrienden te worden met iemand die ik absoluut niet kende. Ik had deze persoon nog nooit gezien, en ook nog nooit van gehoord. Ik accepteerde de aanvraag met de gedachte, het zal wel. Als ik jou er een plezier mee doet om vrienden te worden, prima.

Ik kreeg toen het bericht retour: "Ik klikte op de verkeerde knop. Als je me niet kent en niet als vriend wil, verwijder mij dan maar".

Normaal is het dan voor mij gelijk klaar. Einde vriendschap en einde contact. Maar om de één of andere reden deed ik dat nu niet. Waarom? Geen idee. Maar in plaats om deze persoon te verwijderen uit mijn Facebook vriendenkring, stuurde ik het berichtje: "Hallo, hoe gaat het met jou en je kinderen?" Ik wist niet eens hoe oud deze persoon was en of er wel kinderen waren.
Waarom ik dat vroeg en waarom ik niet vroeg naar de partner? Geen idee.

Na dat bericht kwam er een uitwisseling van berichten via Facebook tussen ons op gang. Ruim 3 tot 4 keer per dag stuurde we berichten naar elkaar. Vaak was het berichtenverkeer via Facebook nog veel intensiever. Er waren dagen dat er wel 10 tot 20 berichten via Facebook naar elkaar verstuurt werden. Deze persoon bleek gescheiden te zijn en kon het bloed van de ex partner wel drinken. De kinderen zag deze persoon bijna niet. Als de kinderen er wel waren, was het bijna altijd gelijk ruzie.

Deze persoon zat dus heel diep in de put en wist er niet meer hoe er uit te komen. En dat werd alleen maar slechter. Deze persoon had al meer dan 8 jaar hulp van artsen, hulpverleners en psychologen. De persoon liet mij weten dat het met mij gelijk zo vertrouwd voelde en of deze persoon nog meer mocht schrijven. Uiteraard liet ik weten dat deze persoon mij altijd mag schrijven. Binnen 14 dagen had ik met mijn berichten via Facebook bijna alle ellende van deze persoon weggepoetst en was deze persoon weer een vrolijke mens die er altijd geweest was. Ook in het contact met de kinderen ging het na die 2 weken al beter. Er werd zelfs een nieuwe liefde ontmoet. Iets wat nooit meer gehoopt was.

Dit gebeurde alleen maar door te schrijven wat er in mij opkwam en wat ik bij de berichten voelde. Soms moest ik mijn eigen berichten teruglezen om te weten wat ik geschreven had. Het leek soms wel automatisch schrift wat ik deed. Vaak schreef ik dingen over de kinderen die ik nooit had kunnen weten. Regelmatig werd er dan ook geschreven: Hoe weet jij dat? Ken jij mijn kinderen? Nou nee dus, was dan mijn antwoord. Ook kreeg ik vaak te lezen: Dat moet ik aan de kids vragen. Ik heb geen idee of dat bij mijn kinderen speelt.

Dit resultaat gaf mij zo'n mooi gevoel dat ik toen een hele sterke drang kreeg om iets met al mijn gaven te gaan doen en veel mensen moest gaan helpen. De resultaten op de beurzen en in de praktijk zijn dan ook niet mis.

Iemand die al meer dan 30 jaar pijn in de knie had en er soms door heen zakte had weinig aan de fysiotherapie. Er waren röntgen foto's gemaakt en een MRI-scan gemaakt. Daar was niets op te zien. Leer er maar me leven was het bericht van de artsen. Bij mij was er na 3 behandelingen flinke verbetering. Nu is deze cliënt bijna klachtenvrij.

Op de Paraview beurzen hebben wij o.a. meegemaakt dat er iemand bij ons kwam met pijn in de rug en benen. Er waren al een MRI-scan en foto's gemaakt. Niets te zien. Ook hier had de arts gezegd, leer er maar me leven. Bij heel veel pijn, neem maar een Paracetamol. Na 10 minuten bij ons in de stand op de Paraview beurs was deze cliënt klachtenvrij.
Later werd er verteld dat de pijn al veel minder werd toe ik naast de cliënt was komen staan zonder aanraaking. Later ontving ik van deze cliënt een mail waarin gemeld werd nog steeds pijnvrij te zijn.

Mijn handen zijn altijd erg warm. Tijdens de healingen merken de mensen vaak dat de temperatuur in mijn handen wisselt. De energie die door mijn handen stroomt tijdens de healingen, is enorm. Vaak voelen de mensen de energie uit mijn handen hun lichaam instromen. Dat werk in ieder geval zeer ontspannend voor hen. Maar er gebeurd veel meer dat door iedereen anders ervaren wordt. Het is geweldig wat er allemaal gebeurd.

Op de Paraview beurzen en Pasar Malams staan wijzelf, maar ook onze cliënten, soms verbaast te kijken over wat er allemaal gebeurd. Mensen komen bij ons aan tafel zitten en zonder dat wij ook maar iets doen. En beginnen dan spontaan tegen ons te praten. Zij vertellen vaak hun hele levensverhaal en soms beginnen zij spontaan te huilen om vervolgens na een paar minuten weer opgelucht en dankbaar op te staan en weg te lopen. Ons stomverbaasd achterlatend.

De positieve energie van ons werkt altijd helend. Wij hebben ook een keer gehad dat er iemand bij ons kwam op de Paraview beurs. Bij ons kwam deze persoon voor een Tarot kaart legging met de vraag of er iets positiefs was voor eventueel werk, de persoon was nu werkeloos, en nieuwe vrienden. Daar kwam veel positiefs uit. Over het kindje van de persoon geen woord. Na de legging was de persoon erg opgelucht. Maar mijn heldervoelendheid liet mij weten dat er meer was. Na flink door vragen, kwam het er uit. Er was een probleem met het kindje van bijna 4 jaar. Dat kindje was met de urine wel zindelijk maar met de ontlasting niet. Niemand wist hoe dat kwam. Ik liet de persoon weten dat ik iets voelde bij de darmspieren van het kindje. Mijn advies was "ga met je kindje naar de huisarts en laat even goed naar de darmen kijken".
Later kreeg ik het bericht dat bij de arts bleek dat het kindje een spastische darm had. Met een kuurtje magnesium is het kindje nu wel helemaal zindelijk.

En zo zijn er heel veel verhalen over ons.
Bijvoorbeeld een vrouw die zich niet kon ontspannen en bij ons kwam met de vraag; Kunnen jullie iets voor mij doen?
Zij sliep erg moeilijk, had bijna altijd spierpijn, vaak hoofdpijn, pijn in de gewrichten, enz. Niets en niemand leek haar te kunnen helpen.
Zij kwam bij ons en op het moment dat ik mijn handen op haar voorhoofd legde zag ik haar gewoon lekker ontspannen. Daarna legde ik mijn handen op haar oren en later op nog een aantal andere plaatsen op haar lichaam.
Binnen een paar minuten lag zij op de massagetafel bijna te slapen.
Minuten lang stond ik met mijn handen in mijn zakken te kijken. Zij lag lekker ontspannen op de behandeltafel. De vriendin die bij haar was, wist niet wat zij zag.
Later kreeg ik een mail waarin zij schreef dat zij de nachten na de behandeling heerlijk geslapen had en nu uitgerust was. Zij wilde nog een consult.
Na in totaal drie consulten slaap zij nu elke nacht goed en kan zij zich lekker ontspannen. Bijna alle pijn en klachten zijn nu weg.

En zo gebeurd er altijd wel wonderlijke dingen bij ons.
Wij vinden het normaal. Andere mensen spreken van Paranormale gaven. Geef het maar een naam. Als het maar helpt. Dat vinden wij veel belangrijker.

Bent u nieuwsgierig geworden? En denkt u; misschien kunnen zij mij ook helpen.
Kom eens bij ons langs op één van de Paraview beurzen en/of Pasar Malams waar wij staan of op onze praktijk. Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden onze behandelingen.

Wij staan regelmatig op de beurzen van Paraview en op Pasar Malams van Pasar Malam Rijswijk en Stichting Stellar.
Kijk op de pagina "Beursagenda" waar wij de komende tijd staan.Behandelingen op Curaçao.

Vanaf mei 2014 ga ik jaarlijks naar Curaçao om daar mensen te behandelen. Ook dan worden mijn Natuurgeneeskundige healingen vergoed door de meeste Nederlandse zorgverzekeraars.

Helaas krijg ik het nog niet voor elkaar dat de Curaçaose zorgverzekeraars mijn behandelingen willen vergoeden.

Ik probeer de Curaçaose overheid zover te krijgen om de Alternatieve- en Natuurgeneeskundige behandelingen vergoed te krijgen.

Op Curaçao logeer ik altijd op het Morena Eco Resort bij de Jan Thielbaai.

Morena Eco Resort
Kaya Damasco (Kavel F1) Jan Thielbaai, Curaçao
Tel.: 005999-74 73 737

Als ik op Curaçao ben, ben ik via hun receptie altijd bereikbaar voor hulp.
Via de mail, Facebook, instagram en Skype ben ik altijd te bereiken. Ook als ik in Nederland ben.

Op onze home-page www.relax-4u.nl en in onze beursagenda staat wanneer ik op Curaçao ben.

Ik ben in het bezit van diploma's van:
- CIVAS (Centraal Instituut Voor Alternatieve Scholing) die zijn geaccrediteerd door BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument)

- Quantum Touch (geaccrediteerd door BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument)
En ik ben, door Quantum Touch Nederland gecertificeerd, Quantum-Coach.

 


Gert van Beek