Relax-4U
Beukstraat 70
3812 MK Amersfoort
033 - 88 76 398

Chakra- en Aurahealing

Chakra's zijn energiecentra's in het lichaam die je energie verdelen.
De energie in de chakra's draaien namelijk rond. In de chakra's wordt de energie als het ware omgezet naar het fysieke, je lichaam. Elke van de chakra's is van invloed op een specifiek levensgebied zoals bijvoorbeeld je hart, je vitaliteit, je (wils-)kracht of je communicatieve vaardigheden, enz.

Een healing kun je dan ook eigenlijk beschouwen als een soort van schoonmaakbeurt van je hele energie systeem en lichaam. Daarmee heft je bepaalde blokkades op waardoor je weer beter in je vel komt te zitten en de energieën weer lekker kunnen gaan stromen.

Bij een Chakra- & Aurahealing maken wij gebruik van edelstenen, Bachbloesems, Etherische olie, Klankschalen en/of magnetiseren.

U kunt desgewenst na een consult een flesje Bachbloesems kopen. Die kosten zijn niet in de consultprijs inbegrepen. Die kosten dient u dus apart af te rekenen.

Een goede doorstroming van je energieën, helpt je om beter in verbinding te staan met je omgeving maar ook met jezelf. Het ondersteunt daarom ook je persoonlijke groei. Bij een healing wordt er contact gemaakt met jouw energie. Er wordt gekeken waar mogelijke blokkades zitten of waar het niet goed doorstroomt. Het is enigszins vergelijkbaar met een acupunctuur, acupressuur of elektro-acupunctuur behandeling waarbij ook verstoringen in de energiestroom worden verholpen. Zoals ook bij acupressuur en elektro-acupunctuur, worden bij een Chakrahealing geen gebruik gemaakt van naalden. Het loslaten van "oude" energie geeft over het algemeen een gevoel van ontspanning en rust.

 

Chakra balans.
Chakra Balans is een uitgebreidere vorm van de Chakrahealing.
Tijdens Chakra balans wordt bij elke chakra (er zijn zeven chakra's) een aparte healing gedaan. Elke chakra heeft haar eigen, bijzondere systeem en betekenis.
U dient voor een Chakra balans therapie wel elke week een consult te doen zodat wij bij elk consult een Chakra kunnen behandelen.

Doordat de energie in je lichaam veel vrijer gaat stromen vindt er ten eerste een totale ontspanning plaats. Hierdoor ben je beter in staat om te voelen en gebeurtenissen/situaties beter te integreren.

 


  
© 2012| @ BlackWebDesign